Main menu:

Site search

Categories

May 2010
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Tags

Hui!

Huuh, viikko aikaa Kielitieteen päiville ja siitä viikko Språkets funktioniin. Molempaan on vielä esitelmät kirjoittamatta, mutta prosessointi on kovassa käynnissä. Siitä muistijälkenä 10 sivua esitelmätekstiä Langnetin seminaariin Hailuotoon (viisi sivua ja monta toistaiseksi kiteytymätöntä ajatusta vielä puuttuu, kaksi viikkoa aikaa). Eilen olin ensin, että määhän tajuan, mutta sitten olin että emmää tajuakkaan. Sitten kävin itkemässä erinäisten kollegoiden olkapäitä vasten, sain sekä apua että epä-apua (josta itse asaissa oli ehkä kaikkein eniten apua, sillä selvisi syy sille, miksi en millään osaa nimittää ilmiötä x sopivalla sanalla y: sanaa y ei suomessa ilmeisesti ole olemassakaan), ja iltaa kohden mennessä huomasin, että kyllähän mää sittenkin jotain tajuankin. Tänään olen prosessin “määhän tajuan” -vaiheessa. Toistaiseksi ainakin.

Viime torstain konsertti oli mielenkiintoinen elämys ja hyvä kokemus, ja kyllä mie ihan hyvin lauloinkin. Kälyni tuumasi, että kehitystä on tapahtunut (hän on ollut kuuntelemassa viimeksi 3 vuotta sitten): “Sustahan lähtee ääntä!” Jos jossain vaiheessa saan torstaisia tallennuksia, saatanpa pistää kuuluville.

Eilen illalla Kaupissa metsä tuoksui metsältä ensimmäistä kertaa tätä vuonna. Kyllä kaikki vielä järjestyy; perusasiat ovat jo kohdallaan.

Write a comment